Sunny days in Galicia
7:36 PMLast weekend, the start of Semana Santa (Holy Week) we went to Galicia. We had a wonderful time and were so lucky with the weather. Galicia is considered to be the sea food capitol of Spain, but to be honest I am not so into los mariscos, although I ate navajas (razor clam), mejillones (mussels) and pulpo a feira (octopus). From Galicia we brought home local wine albariño, variety of white wine grape from Rías Baixas and Tarta de Santiago (almond cake).
Прошедшие выходные, начало пасхальной недели мы провели в Галисии. Нам очень повезло с погодой, было тепло и солнечно. Галисия известна своими морепродуктами, честно говоря я не фанат морепродуктов, но тк мы в Галисии,то,конечно ели navajas (не знаю как это по русски), мидии и отварного осьминога. С собой домой привезли местное вино albariño, разновидность белого винограда из Риас Байшас (Denominación de Origen Rías Baixas) и миндальный торт Tarta de Santiago.
0 comments
Thank you, your comment is greatly appreciated! If you enjoyed this post, feel free to subscribe